Thursday, September 12, 2013

Segmen 1st Mama


Memandangkan ni first time MAMA anjur segmen..jom la kita ramai-ramai support MAMA..
Lagipun syarat yang diletakkan sangat simple.

Klik banner untuk join..

41 comments:

  1. dear, awak tak follow mama ye?,, mama cuba cari nama awak, mama tak jumpa.. lengkapkan dulu syarat ye dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik?bior benor mama....sy tgk ade je..mama terlepas pandang ni...cer try tgk blk...

      Delete
  2. Replies
    1. huhuhuh....tuan tanah x jompe namaku...xde luck dah tu...hahaha

      Delete
  3. selamat bersegmen sis, kenit terjah dari segmen yg sama (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. http://husnamichi.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq husna sudi singgah...gud luck dear!

      Delete
  6. hi salam kenal!
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dhia sudi singgah sini...gud luck to u dear...

      Delete
  7. #153

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih sudi singgah...i folo u...

      Delete
  8. Hai...Dtang BW

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm kenal syazrin...tq sudi singgah sini..

      Delete
  9. Assalamualaikum, singgah dari segmen yang sama dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm kenal wahai tetamu isimewa...trimas sbb sudi singgah sini ye...

      Delete
  10. salam.. dari segmen yang sama #109..singgah sini.. done folo sini.. sudi sudi singgah :
    SI RATU DI HATI SI DIA http://warnawarnithecolorz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm lilynn...tq so much sudi singgah umah ku ini..hehe..slm kenal yunk..

      Delete
  11. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm ayu!! akak slalu je singgah blog ayu.. :D

      Delete
  12. Salam..singgah dari segmen mama..Done follow sini..
    Jemput singgah dan follow saya jugak yer..=D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh cik sekretari..tima kasih la sudi singgah umh ku ini..gud luck darling!

      Delete
  13. Singgah.. dari segmen yang sama kak
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah...slm kenal dr saya... :D

      Delete
  14. Singgah dari segment sama
    done follow sini

    good luck

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    a.k.a
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3510/4364910

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm iehah...gud luck to u too darl!!

      Delete
  15. Singgah dari segmen yang sama. done follow^^

    http://samdia.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm sam ...tq sudi singgah sini..i folo u..

      Delete
  16. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  17. salam .. saya dari segmen mama :) jomm berblogwalking n follow bloggers yg ade :) #167

    peekachumey.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Singgah sini dari segmen yang sama,
    Segmen 1st Mama
    Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
    Dress Mahal Menunggu Untuk Dimenangi

    ReplyDelete
  19. singgah sini dari segmen yang sama...

    http://tetikusmerah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  20. terjah sini dari segmen 1st mama..good luck ye
    http://www.kisahsidairy.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yg sama..
    http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  22. salam...sy singgah n follow sini...jempot singgah3 n follow kembali...dari segmen yang same...btw good luck ye.....(^_______^)
    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  23. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete