Tuesday, November 4, 2014

First Giveaway By Erza

First Giveaway By Erza 

*** sempena kelahiran putera kedua***




1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway by Erza" dan 
letak banner di atas, backlink ke entri ini


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!

GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS


Tarikh kelahiran : 27 Disember 82

Semoga achik di murahkan rezeki dari Allah dan berjaya dalam apa jua yang dilakukan. 

Saya dah emel ....

Korang kalo nak join jugak GA epik ni klik je kt banner tu.

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen


Hadiah pertama:
Baucer tunai RM50 rawatan Nu'della Malaysian Holistic Spa

Hadiah kedua:
Rantai Lovisa J. Crew Bubble.

Hadiah ketiga:
Set kosmetik mini Avon Simply Pretty (gincu dan eyeliner)

Hadiah saguhati:
Losyen pelembab Vaseline Total Moisture 25ml

Tarikh tutup: 30 November 2014

Klik banner di atas untuk join ok...

Giveaway By Mamaniza.com


Assalamualaikum




Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta engan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada  12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014



Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 bermula pada jam 4.00 pe 11 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 11 November 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 552.90 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
Diari Jejaka Hangat | Yun Sing | Ana Solehah | Syaza Raihanah | Iklil Syahmi | Idah Rashid | IanFaizal | Mar Mansor | Kathy R'bain | Shad | Ssurianah Yana | NurAlja | Aika Azizan | Budak Bandung Laici | Hunny Kitty | Si Tracey | Noryussyairah | Ida
2. Wajib Like Fanpage Sponsor

       

3. Follow Twitter + Instagram Sponsor
Twitter :   


Instagram :  Rexylla_Blogshop  Aerill_Hassan
4. Tambah Google Plus Sponsor 
+Mohamad Khairil  +ct fand 
3. Buat entri bertajuk Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI


37 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 12 November 2014.

Good luck!

Thursday, September 25, 2014

Birthday Giveaway by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all
Jemput Join


Klik Banner untuk Join

Birthday Giveaway by Shad dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh 

Giveaway 2014 Mialiana.com



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

Wednesday, September 17, 2014

Giveaway Sexy Shades


Klik banner untuk join..

Due date: 30.09.2014

Sempat lagi nak join ni u oll's. mana la tau korang bole dapat shades percoma gitu...

1st GIVEAWAY RM400 ++ BY ASYA AMIN !


Ape hadiahnye? Ha tengok bawah ni:

1. RM 100 x 1
2. Dress labuh x 2 - By 7teencollection
3. Beats MP3 Player x 6
4. Gelang Mutiara x 1- By Blogger Miss Boo
5. 1 Shirt ( Short/Long sleeves) x 1

Siti & Sally The Sister's Closet Dress Giveaway!

Sempena pembukaan butik online yang dijalankan oleh Sally dan juga kakak, kami dah sepakat untuk menghadiahkan sehelai dress yang akan dipilih secara rawak untuk pembaca blog Sally..So, girls...what you waiting for..?


  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follow Instagram Sally (Kalau ada + optional) dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sisters Closet
  2. Tolong klik SITI - SALLY - THE - SISTERS - CLOSET - DRESS - GIVEAWAY
  3. Buat satu entry bertajuk Siti & Sally The Sisters Closet Dress Giveaway!
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  6. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih ye...Hanya SEORANG PESERTA yang akan dapat sehelai dress.
  7. Giveaway akan berlangsung daripada 16th September 2014 - 19th September 2014
Credit : Mialiana.com

Thursday, September 11, 2014

Mini GA September Cash RM300

As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Mini GA September Cash RM300 ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih ,  Anagurls , Aimisyafiqah , Julia , Dyba , Tarmizi Mizi , Angah Judin , Amir Zahari , Nisa Ahmad , Halim Brothers 

GA September by Karya Mahirah

Assalamualaikum
[Sila Tekan Banner Diatas Untuk Join]


GA September by Karya Mahirah dianjurkan oleh Karya Mahirah dan di sponsor oleh:

Thursday, August 14, 2014

1st Giveaway by Melangkau Garisan with love


Syarat yang simple dan hadiah yang menarik..so apa tunggu lagi? Cepat klik banner kat atas tu dan join lah....

Tarikh tamat : 13.09.2014

Hadiah-hadiahnya:
1. perfume bvlgari jasmine nor x 1 pemenang
2. babies blink biasa x 1 pemenang
3. face serum by SAVEE x 1 pemenang
4. pink urban tshirt x 1 pemenang

Monday, August 11, 2014

Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia

Klik Banner Untuk Join

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Alhamdulillah... setelah sebulan lebih perancangan, akhirnya dapat juga saya lancarkan buat julung kalinya Mega Giveaway 2014. 

Give Away ini adalah sempena bulan kelahiran saya dan anak merdeka Faiqah iaitu pada tanggal 31 Ogos. Mega Give Away ini dianjurkan oleh pemilik blog ini dan ditaja oleh ramai blogger untuk mencari ramai pemenang. 

Mega Give Away ini ditaja oleh:

Tempoh:
03 Ogos 2014  hingga 16 September 2014 [23:59PM]

Hadiah:
Cash RM30
Cash RM20
Cash RM20
1 Naskah al-Quran
Buku terbitan Ana Muslim 
Buku Agama x 1 Pemenang
Kain Ela 2Meter Warna Plain
Wallet Sophie Paris
Wallet
Widescreen Sticker
Voucher RM5 untuk barang preorder di Cayesha
Brooch
2 Car Perfume
Keychain Sarawak
EXO-M Postcard
Bookmark dan Keychain
Topup RM10 x 2 
Topup RM10 x 2
Topup RM10 x 2 
Topup RM10 x 1 
Topup RM5 x 1 
Topup RM5 x 1
Topup RM5 x 1 
Topup RM5 x 1 
Topup RM5 x 2 
Topup RM5 x 2 
Header Blog x 2 
Watermark x 5 
Review Blog x 2
Hadiah Misteri x 2

Menarik kan hadiah-hadiahnya? jom la join memandangkan ni 1st time saya jadi salah sorang sponsor untuk Mega  GA ni..

Friday, July 11, 2014

Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80


Klik banner untuk join

Tarik Mula : 4 Julai 2014 
Tarikh Tutup : 21 Julai 2014
Tarikh Keputusan : 25 Julai 2014


It's July Giveaway


Klik banner untuk join!

Banyak hadiah disediakan. Mencari pemenang masing-masing. Kalau nak jadi salah seorang daripadanya, mehh pakat join giveaway ni!

Antara hadiah yang disediakan ialah cash RM50, Pretzel cookies, Shawl, Blouse and many more.
Anda mungkin orang yang bertuah itu! Mehh join :D

Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz



Klik banner untuk join

PEMENANG BERTUAH AKAN MENDAPAT :

- 1 DOZEN MINYAK ANGIN AROMATERAPI SAFE CARE BERNILAI RM85

- 1 DOZEN MINYAK ANGIN AROMATERAPI FRESH CARE BERNILAI RM 65


TAMAT PADA 31 OGOS 2014

TAG:




Wednesday, July 9, 2014

GIVEAWAY DUIT RAYA GEMPAK 2014 BY AINAA ROSEBERRY


Click Banner Untuk Join!

GIVEAWAY DUIT RAYA GEMPAK 2014 | AINAA ROSEBERRY | Giveaway ini dianjurkan oleh Ainaa Roseberry dengan kerjasama Mawar Khayalan dan  Fero Music. Malah juga di sponsor oleh beberapa blogger yang terkemuka seperti:














Giveaway ini akan berlangsung dari 2 Julai 2014(Rabu) hingga 20 Julai 2014(Ahad). Pemenang akan diumumkan 3 hari selepas GA ini tamat iaitu pada 23 Julai 2014.

GiveAway Ramadhan Syawal by Jaja Sutera


5 Botol Perfume Berjenama Antarabangsa untuk dimenangi !!

Jom klik banner kat atas untuk join...



Monday, July 7, 2014

GA Cash RAYA RM1000 by Emas Putih

As-Salam

[Sila Tekan Banner Diatas If Nak Join]




Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman


Mula :26 Jun 2014
Tamat : 4 Ogos 2014 jam 11:59 malam

Hadiah-hadiah:

Bloglist Ogos dan September x10 [Syira]
Kad blogger dan Kad raya x2 [Syira]

Novel Ramlee Awang Murshid Sunan Nanggroe Sang Kembara x1[syahmi]
Hello Kitty Bath Salts x1 [AHR Online Shope]
Shawl x 2 [hunnyshawl]
Shawl x1 [SarahAbdullah]
Tudung x1 [norfarihan]
Kerongsang x1 [norfarihan]
2 brooch x1 [irine]
Kad blogger x5 [ana.ahmad]
Sticker keyboard x1 [Ashalya]
Header x1 [Syaza]
Banner non animated x5 [kakyah]
Bloglist x10 [Syaza]
Blog Review x3 [wan.ashikin]
Voucher RM5 utk barang preorder di blogshop Cayesha x 5 [ShairaElianis]
Lavender Aromatic Essence Moisturizing Mask x1 [Julia-AA]

Topup RM10 x1 [ssurianah.yana]
Topup RM5 x2 [siti.meriam]
Topup RM5 x2 [syahmi]
Topup RM5 x2 [wanrus.wanie]
Topup RM5 celcom/maxis x1 [ShairaElianis]


3 TOP REFERRAL

Dress x 1 [MJ.Closet]
Tudung bawal aidijuma x2 [nurulaqidah]


G. A Syoknya Ramadhan Datang Lagi 2014 by Tea & Coffee Lover


Klik banner untuk join..



THEBEST GIVEAWAY BY ADAMFAIZ

THEBEST GIVEAWAY BY ADAMFAIZ


Jemput join GiveAway ni ramai-ramai ! Para peserta berpeluang memenangi hadiah best seperti monopod ,produk shaklee,tudung bawal,purse,kain sulam,crystal brooch dan banyak lagi ! 

KLIK BANNER ATAU KLIK SINI UNTUK JOIN

Wednesday, July 2, 2014

Ramadan Giveaway by WeLoveSusuIbu (Pengedar Shaklee Paling Popular)


Tarikh Giveaway:
29 Jun hingga 18 Julai 2014

Pemenang-pemenang akan diumumkan pada 21 Julai 2014

Apa Hadiah-hadiahnya?
1-Tempat Pertama: Voucher Tunai Zalora RM150
2-Tempat Kedua: Duit Raya RM40
3-Tempat Ketiga: Duit Raya RM20

So, cepat-cepat klik banner kat atas ni untuk join ye...
:D

Monday, June 16, 2014

Entry Penghargaan : Beg Ana Muslim Dah Sampai!! TQ Aunty Anies..

Semalam petang akhirnya sampai juga ke tangan hadiah dari 1st GIVEAWAY BY DIANARASHID.COM.Hadiah aku ni di sponsor oleh blogger Anies - http://aniesandyou.blogspot.com. dan dapat la akhirnya bersua muka dengan beliau. Ini 1st time aku face to face dgn blogger yang dikenali dalam alam maya jer. Orangnya ramah sangat walopun tu la 1st time jumpe. Aku kalo org dah ramah tak la aku kekok jadi aotomatik ter-ramah jgk..hahahah.

 Daripada 6 pilihan design bag yang ditawarkan, aku pilih design ni untuk Cik Bunga :

Semua design menarik sangat sampai tak tau nak ambik mana satu. Last-last pilih design yg kat bawah ni.

Beg sama besar dengan tuannya..hihi


Sedang peraga beg baru...

Muka hepi! tapi acik-acik semua abaikan keseksian cik bunga ku ini ye..haha

Ape pun, thank you so much to aunty anies sebab susah payah hantar by hand sampai depan pintu rumah..haa..mmg sponsor yang klass..
oh ye..trima kasih jugak untuk bonus sampingan (choc oat) tu ye. Anak-anak serbu mcm piranha kejap je setel.haha...

Ape pun, kami doakan aunty anies suksess dan murah rezekinya aminnnnn....

-end-





Tuesday, June 10, 2014

Giveaway Beads & Pearls June 2014


Detail seperti dalam banner ye.. Klik je banner untuk join..

Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi adalah seperti berikut:

Tempat pertama: Shawl Manik, Lace dan Swarovski Stones (Warna Hitam)
Tempat kedua: Shawl Manik, Lace dan DMC Stones (Warna Hijau Tiffany)

Menarik kan???