Monday, June 16, 2014

Entry Penghargaan : Beg Ana Muslim Dah Sampai!! TQ Aunty Anies..

Semalam petang akhirnya sampai juga ke tangan hadiah dari 1st GIVEAWAY BY DIANARASHID.COM.Hadiah aku ni di sponsor oleh blogger Anies - http://aniesandyou.blogspot.com. dan dapat la akhirnya bersua muka dengan beliau. Ini 1st time aku face to face dgn blogger yang dikenali dalam alam maya jer. Orangnya ramah sangat walopun tu la 1st time jumpe. Aku kalo org dah ramah tak la aku kekok jadi aotomatik ter-ramah jgk..hahahah.

 Daripada 6 pilihan design bag yang ditawarkan, aku pilih design ni untuk Cik Bunga :

Semua design menarik sangat sampai tak tau nak ambik mana satu. Last-last pilih design yg kat bawah ni.

Beg sama besar dengan tuannya..hihi


Sedang peraga beg baru...

Muka hepi! tapi acik-acik semua abaikan keseksian cik bunga ku ini ye..haha

Ape pun, thank you so much to aunty anies sebab susah payah hantar by hand sampai depan pintu rumah..haa..mmg sponsor yang klass..
oh ye..trima kasih jugak untuk bonus sampingan (choc oat) tu ye. Anak-anak serbu mcm piranha kejap je setel.haha...

Ape pun, kami doakan aunty anies suksess dan murah rezekinya aminnnnn....

-end-





2 comments:

  1. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking sambil cari kawan blogger.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete