Tuesday, August 18, 2015

MERDEKA GIVEAWAY BY HONEYONNEE.COM


Tempoh GA berlangsung:
15 Ogos 2015 hingga 15 September 2015

Hadiah:
macam dalam gambar banner kat atas tu

Nak join? klik je banner kat atas.


1st GIVEAWAY by@Mawar_Assufi


Klik banner untuk join!!

The Sponsors:

   LIKE FB PAGE : DwiNuri Scarfs (Kalau rajin LIKE. Admin ucap terima kasih daun keladi :)
       FOLLOW IG : @dwinuriscarfs_ (if ada, kindly mention ye if ada)

Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 10.00 malam 17 OGOS 2015 hingga 11.59 malam 31 OGOS 2015. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 155.00 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI...
Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini. 

Syarat-syaratnya :
1. Wajib Follow Blog Sponsor
Diari Jejaka Hangat | Wan Sarah | Cik Miela | Missakuradiary | Aderakukeysah  
Awansayatasana | Azirahman | Yayacendana | Nizam |

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Follow  Instagram Sponsor

5. Buat entri bertajuk Mini Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Sekian.

Tuesday, July 7, 2015

Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services


Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi Priting Services | Salam. Giveaway uzu kali ni dibawakan khas untuk Sufi Printing Servives . So sesiapa yang menang wang tunai RM1000 cash, bolehlah join GA uzu ni ye..

Hadiah :
Top Referral : RM100 x 1
Random : RM 50 x 18 Pemenang

Mula : 06 Julai 2015 | Tamat : 15 Julai 2015
Pengumuman Pemenang : 16 Julai 2015 (Khamis)

Sufi Printing Services merupakan kedai cetak baju murah yang menawarkan perkhidmatan print baju murah yang mana telahpun beroperasi sejak tahun 2010 lagi.
Sufi Printing Services merupakan pakar dalam menyediakan perkhidmatan mencetak baju untuk badan-badan kerajaan, pelajar kolej dan universiti, pelajar sekolah dan sesiapa sahaja yang memerlukan khidmat cetak baju murah dengan harga yang MURAH, CEPAT dan BERKUALITI. Sufi Printing Services memberi maklumbalas yang yang cepat melalui email, SMS ataupun whatsapp.

Terdapat banyak kedai cetak baju murah di Malaysia tapi kena anda perlu cetak baju murah di Sufi Printing Services? Dengan pengalaman dalam bidang design and print cetak baju murah selama 5 tahun merupakan tempoh yang cukup lama dan sangat berpengalaman dalam bidang ini dan semestinya cetak baju murah di Sufi Printing Services adalah sangat berbaloi kerana perkhidmatan yang cepat tapi berkualiti serta harga yang murah membuatkan cetak baju murah di Sufi Printing Services memikat hati pelanggan dan tidak lupa juga Sufi Printing Services mengutamakan misi dan visi agar kepuasan pelanggan amatlah diutamakan.

Sufi Printing Services adalah syarikat Bumiputra yang telah menjalankan perniagaan mencetak baju sejak tahun 2010. Sufi Printing Services juga telah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia bernombor pendaftaran SA0171741-M . Sufi Printing Services mempunyai lesen yang sah untuk menjalankan perniagaan di kedai kami beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.
[ Gambar Di Luar Kedai ]
 [ Gambar Di Dalam Kedai ]

Antara Perkhidmatan yang ditawarkan di Sufi Printing Services :

Uniform F1 

6 Sebab Kenapa Anda Perlu Tempah Dengan Sufi Printing Services :

1. Mempunyai Premis Perniagaan
Kebanyakkan orang akan meragui sama ada betul atau tidak bisnes yang kami lakukan. Sebabnya order kami tawarkan melalui online. Muka tak nampak ape pun tak nampak.. nak transfer duit pun takut kene tipu.. Perkara ni normal dalam dunia Online. Apa bisnes pun akan merasai perkara yang sama. Alhamdulillah setakat ini pelanggan kami berasa yakin dengan kami kerana kami mempunyai premis perniagaan yang sah yang terletak di Ampang Water Front. Gambar premis kami dari luar yang beralamat di 17-1 Jalan AWF 3, Ampang Water Front, 68000 Ampang Selangor.

Kami mengalu-alukan kehadiran anda yang berada di sekitar lembah klang untuk melawat pejabat operasi kami untuk melihat sendiri kualiti cetakkan dan juga jenis-jenis baju yang anda mahukan. 

2. Cara Dan Masa Untuk Deal Tempahan Lebih Mudah 
Bagi yang tak sempat nak datang ke kedai kami atau berada di luar selangor, anda boleh deal melalui email, Facebook, Sms ataupun Whatsapp. 24jam on. Insyaallah kami akan balas semua pertanyaan anda dengan cepat. 

3. Penghantaran Yang Fleksible 
Maksud penghantaran yang fleksible ni adalah, anda boleh pilih sama ada nak COD kat kedai kami ataupun hantar melalui PosLaju. Kalau poslaju tu ada caj la kan.. caj tu poslaju yang tentukan. Kami juga boleh hantar ke tempat anda jika menepati syarat-syarat yang kami kenakan. 

4. Tiada Design? Kami Boleh Designkan :) 
Ramai juga pelanggan kami yang tidak mempunyai design. Dengan kami xde masalah. Kami boleh designkan ikut design yang anda mahukan. Cuma berikan kami idea dan kami akan designkan ikut idea anda. Caj minimum untuk design adalah RM50. 

5. Kami Print Sendiri. Bukan Sub Kilang 100% s
Semua baju yang ditempah kami cetak sendiri. Kami tak sub ke mana2 kilang. Jom kita tgk tempat operasi kami.
6. Harga Boleh Runding Sampai Jadi
Cerita pasal harga anda jangan takut. Insyaallah harga boleh nego sampai jadi. Tapi janganlah sampai mintak harga yang tak logik huhu.. Kalau mahal atau lari dengan bajet anda, sila beritahu kami untuk kami semak semula harga supaya kedua-dua belah pihak berpuas hati :) Ok cukup 6 sebab mengapa anda perlu tempah dengan kami. Insyaallah lain hari kami akan update lagi beberapa sebab untuk menguatkan lagi keyakinan anda terhadap kami.

Untuk pertanyaan dan tempahan baju, boleh hubungi kami disini -> HUBUNGI KAMI atau terus call pejabat kami ditalian 03-4280 0833 atau whatsapp 011 3550 5319. Waktu operasi adalah dari jam 10 pagi sampai 7 malam.

Giveaway Raya Cash RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Di Sufi PritingrServices dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Sufi Printing Services , Emas Putih , Lan Careno , Mek Zumbie , Mawar Biru , Ejulz , Nina Mirza , Nizam , Ida Baharum , Inani Hazwani , Yanie Yusuf , Syira Lokman , Faziera , Boni Kacak dan Nadiah Hanum :)

Dayana and DurratunKhayla Surprise Giveaway


tamat : 10 Julai 2015

klik banner untuk join...

Wednesday, June 3, 2015

Mini Giveaway by Syira Lokman


Mula : 31 Mei 2015 
Tamat : 10 Jun 2015 

Senarai hadiah:

Wang tunai RM30 x1 [gnor.gnur]
Wang tunai RM20 x1 [mommylin] *new
Wang tunai RM10 x1 [ikazulaikh]
Wang tunai RM10 x2 [Aimi]
Wang tunai RM20 x1 [BarakahCollections]
Wang tunai RM10 x2 [mrspuex]
Wang tunai RM10 x1 [khaty]
Tapak Iklan free selama sebulan x1 [Syira]


Nak join? klik banner kat atas tu

HIDY & HAZY.CO GIVEAWAY


Tarikh tutup: 15 Jun 2015

Hadiah:
  • plain cotton viscose wideshawl  untuk 3 orang pemenang bertuah. 
  • top up RM 5 untuk 3 orang bertuah
Nak join jugak? klik je kt banner di atas..

GMBM 1st GIVEAWAY 2015

http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html



Assalamualaikum !! Alhamdulillah,sempena Hari Ibu 2015,buat julung-julung kalinya kami berjaya melancarkan satu segmen yang di taja sepenuhnya oleh sebahagian ahli Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM]. Segmen ini di adakan adalah untuk memanjangkan ukhuwah sesama blogger yang menyertai segmen ini. Hadiah yang di tawarkan dalam segmen ini juga sangat menarik dan berbaloi untuk di menangi. Masa pelancaran segmen selama sebulan memberi lebih peluang penyertaan dan memenuhi syarat bagi para peserta.

Tarikh Segmen : 10 Mei - 7 Jun 2015

Syarat-syarat untuk menyertai segmen ini adalah:-

  1. Blogger Malaysia.
  2. Buat entri yang bertajuk GMBM 1st GIVEAWAY 2015.
  3. Pilihan entri samada copy dan paste sahaja entri yang di sediakan atau buat entri sendiri mengikut kreativiti anda.
  4. Mengikuti semua syarat yang di tetapkan oleh penganjur dan penaja.
  5. Semua penaja boleh menyertai segmen ini. 
  6. Lengkapkan syarat di bawah:-
  • Follow Belog


  • Follow Instagram 

@Yong | @Sofu


  • Follow Google +



  • Like Fanpages 




  • Follow FaceBook

Norihan Yusuf


♪ ♩♫ Selamat bersegmen dan semoga bertuah !! ♪ ♩♫

 
Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy, Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza, Fara.

Klik Banner GA Untuk Join

Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com


Tarikh tutup: 26 Jun 2015

Senarai Hadiah:

1. (Glitter Wide Shawl + Tudung Bawal + 2 Brooch Bunga) x 2 Pemenang dari Azhafizah
2.Cash RM50x2 pemenang dari Nurul Shahira
3.1 Balang Kuih Raya + RM50 dari Afzalsukasuki
4. Kuih raya dari Norhaen
5. Baju raya dari Muslimah Dress Wardrobe
6. Shawl dan pin dari Shida Radzuan
7. Dress dari Nonasani
8. Sepasang kain dari yangbaik
9. 1/2 kg Mini Popia Ikan Bilis dari Nurul Yui 
Nak join jugak? Klik je banner kat atas..

Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean


Assalamualaikum w.b.t.

1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2015 : Alhamdulillah, hari ni genap 2 tahun usia perkahwinan Yana dengan Mr.Yogi. Suka, duka, masam, manis...berjaya ditempuhi bersama. Tapi masih jauh lagi perjalanan kami. Ulangtahun ke-2 pun, kami masih lagi berdua. Insyaallah...berkat doa berterusan daripada kami berdua, daripada ahli keluarga dan semua yang mengenali, manalah taw bila tiba waktunya nanti kan. 

Hari ini juga, dengan kalimah Bismillahirrahmanirrahim, Yana lancarkan 

Klik BANNER untuk join (^^,)

SENARAI HADIAH :

Wang Tunai RM30 x 1 pemenang (Top Referral)
Wang Tunai RM20 x 1 pemenang
Sehelai instant shawl benang hitam x 1 pemenang
Sekotak mineral coffee x 1 pemenang
BVR Collagen x 1 pemenang
Topup RM5 x 1 pemenang
Jeju Mask x 3 pemenang
Keychain Sarawak x 3 pemenang
*Hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan menggalakkan (^^,)

TARIKH GIVEAWAY : 1 JUN ~ 1 JULAI 2015


Monday, May 11, 2015

CURANG

Salah ke aku bercinta dengan suami orang? Salah kah aku sayang isteri orang? Soalan-soalan bodoh ni sering ditanya oleh golongan terlajak perahu ni yang pada aku hanya untuk menjustify kan perbuatan diorang terhadap pasangan masing-masing supaya secara olok-oloknya perbuatan curang terhadap pasangan masing-masing ini tidak salah sebaliknya salah tu diletakkan pula pada pasangan mereka.

Apa sebenarnya para suami yang curang ni hendak dalam rumahtangga?? Kalau curang kali pertama mungkin boleh diberi peluang untuk berubah tapi bila kali ke-dua kantoi lagi curang dengan isteri orang pulak tu, apa yang patut si isteri rasa? Isteri di rumah kau maki-maki, cakap kasar, kau hina macam xde maruah, ko buruk-buruk kan isteri kau depan keluarga dia, depan mak bapak kau… apa niat kau sebenarnya? Kau sedar x masa kau susah sapa di sisi kau?

Kau sedar tak masa kau sakit sapa yang jaga? Yang kau tau nak isteri layan kau setiap masa tanpa pernah tanya bini kau penat ke tidak, ok ke tidak?

Ada pernah kau offer untuk sama-sama uruskan rumah tangga, kemas, basuh baju, jaga anak, bangun malam layan anak sampai pagi? Baru tolong basuh pinggan sikit terus di ungkit berkali-kali. Yang kau tau bila kau mintak bini kene bagi x kira 2-3 pagi sekali pun. Bila ditolak di kata bini derhaka. Itu saja ke ilmu rumah tangga yang kau ada? Kesian aku tengok kau ni. Kau sememangnya suami yang nusyuz! Suami yang xtau bersyukur dengan keluarga yang allah dah pinjamkan kat kau. Kau sedar tak yang Allah boleh Tarik anak bini kau bila-bila masa je?  

Mana pegi otak kau bila kau jalinkan hubungan dengan isteri orang? Mana pegi iman kau bila kau ucapkan kata cinta sayang pada isteri orang? Mana pergi hati kau bila kau mengaku dengan kekasih gelap kau yang perasaan cinta & sayang pada isteri kau dah lama mati tapi bila minta di lepaskan kau xmahu! Kau sendiri mengaku dah tiada sayang kenapa nak simpan lagi? Ada kau fikir perasaan isteri kau bila dia baca pengakuan kau tu?


Aku benci sifat hipokrit kau! Pada aku kau tak layak untuk dapat peluang ke-3 sebab kau memang xpernah berniat untuk pulihkan rumah tangga kau. Kalau kau sayang isteri kau, xkan wujud orang ke-3 dalam rumahtangga kau. Hormat kami kat kau dah terlucut bila kau curang dengan isteri kau. Ko xlayak jadi suami mahupun ayah! She deserves better than you....

Thursday, April 23, 2015

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015


Link sponsor:


TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA & AQILAH YANG AKAN CABUT UNDI (",)

Klik Banner untuk join..

Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015





Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 10.00 malam 16 April 2015 hingga 11.59 malam 30 April 2015. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 425.00 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.
Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
DJH | JULIA | KAKITRAVEL | AZREEN | ANA | SOLEHAH | SALINA | SITI | MASZULL | AZNEY | JAJA | SAYIDAH | QEELA | HIDAYU | PAPAGLAMZ | ENY | FARHANA | ADDA | 
2. Wajib Like Fanpage Sponsor
3. Follow  Instagram Sponsor
DJH | SALINA | NURUL | MASZULL | JAJA | 
SAYIDAH | QEELA | FARHANA | ADDA |
4. Tambah Google Plus Sponsor 
+julia jamaludin  +Mohamad Khairil 
5. Buat entri bertajuk Mega Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.


Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :



Kredit Untuk +Mia Liana 


7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

 Sekian Terima Kasih.


Melalut

Salam buat semua yang membaca..

Tahun ni rasa macam cepat sangat masa berlalu. Tau-tau je dah nak dekat bulan 5.Hampir setengah tahun dah ni..

Ni makin nak dekat posa biasa nya org yg ada hutang posa tu dok pulun la nak ganti posa kan. ni termasuk la aku..hahah.. Penyakit 'M' ni payah nak buang kan?

Entri kali ni xde apa yang menarik..juz nak lepas rindu kt blog. Lama sangat dah x jenguk blog. Join GA pun x check result..tau2 dah lama dah GA tu tutup..huhu

Aku sebenarnya ada rasa dah cerita pasal rasa x puas hati tapi malas nk karang ceritanya, jadi pendam jela dulu. Tapi hint nya ialah "Big Boss memang XBEST!!!". kenapa la selalunya Bos besaq suka buat perangai budget best n pura2 peduli org bawahan sedangkan dia x peduli?

Eh? ni macam aku dah terkarang crita dah ni..hehehe

ok lah..sampai sini saje crita saye..

Friday, March 6, 2015

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH


Tamat pada : 25/3/2015

Senarai hadiah:

Shawl × 3 pemenang
Purse comel × 2 pemenang
Frame gambar × 2 pemenang
Note book + pensel × 3 pemenang
Keychain × 3 pemenang
Fridge Magnet × 3 pemenang
Sheseido Mask (3) × 2 pemenang
Top up RM5 × 2 pemenang

Nak mencuba juga? klik saja banner di atas untuk join..
Gud luck!

MOMMY LIZZ`S BIRTHDAY GIVEAWAY


Tarikh tutup : 31/3/2015

syarat-syarat GA ni sangatlah simple. So, klik banner untuk join ya..



GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN


Tamat pada : 13/3/2015

hadiahnya :
1. blouse satin size L byekinrazalli x 2 pemenang
2. chiffon pant office attire (full lining) x 2 pemenang
3. storage bag x 1 pemenang
4. Tutu skirt beige color x 1 pemenang
5. Topup RM5 x 4 Pemenang
6. RAHSIA  (worth RMxx)
7. RAHSIA  (worth RMxx)
8. RAHSIA   (worth RMxx)


GRAND PRIZE is tailor made BAJU RAYA 2015 worth RMxxx byekinrazallidatailor x 1  PEMENANG

Menarikkan hadiah nye? Jadi jom le join GA kawan kita ni..klik je kt banner atas nu untuk join..