Sunday, March 17, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

SEgmen yang best sbb kita boleh pilih hadiah!! hehe..besday pun xleh pilih hadiah tau! so kalo nk join klik banner k..

Saya pilih hadiah:
tudung bawal atau peplum...

oppss..excited sgt dgn hadiah smpai lupa nak info tarikh tutup segmen ni 30/3/2013 ok..

19 comments:

  1. dari segmen yg sama
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. Dari Segmen Yang Sama ! Dah Follow Awak . Harap Follow Blog Saya Kalau Sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. jenjalan dari GA yang sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen same ^^

    http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    done follow :D

    gud luck ~

    ReplyDelete
  5. terima ksih byk2 sbb join...promote abis-abisan utk mng 3 hadiah*untuk top reffral*

    ReplyDelete
  6. salam ziarah dari segmen yang sama... :)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. girls..i dah follow yu'olls punye blog...thanx cause sudi datg melawat rumahku yg xseberapa ni..huhuh...thanx again ya!!

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama..
    Salam kenal..
    Singgah+follow..
    Good Luck!
    Sudi2 lah singgah+follow balek..

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  9. no.32 melapor

    singgah menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    cik akak tinggalkan jejak ye sayang :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, dari segmen sama :)
    http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  11. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  12. Hai…singgah dari segmen yang sama..good luck yer..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  13. singgah

    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  14. darls...daku sudah berkunjung ke 'rumah' u'olls and all of them are nice and sweet...ohye...i follow u'olls k!!

    ReplyDelete
  15. jom join sni pulak?
    http://myfakesmiling.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  17. assalam..dan salam kenalan..
    husna juga dr segmen yg sama..
    maaf ye bru smpat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  18. awk jom join GA
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-di-2.html
    hadiah sgt menarik =)

    ReplyDelete
  19. awk.jom join
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-fy.html
    ada peplum dan half moon shawal utk dimenangi =)

    ReplyDelete