Tuesday, November 19, 2013

Segmen Macam Cantik Je Macam Comel Je


macam best je...mcm seronok je..hahaha..
Aku terjumpe segmen yang macam best ni trus tertarik nk join.Walopon tarikh tutupnye hari ni (19/11/13) tp tetap jugak nak join. Harap-harap mak dara terima la ye..

So, ni gambar bujang saya :





21 comments:

  1. selamat bersegmen need, farah datang dari segmen yang sama.... memang comel anak bujang ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tq sis...selamat bersegmen juga ye!!

      Delete
  2. kiyutnye dak kecik ni :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye julia! thanx bw here...gud luck to u ya!!

      Delete
  3. alahai comelnya.. BBL pun join. datang singgah blogwalking..

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx BBL...bw blog BBL plak la..jom terbang ke sana plak!!!

      Delete
  4. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi rina....thanx sudi singgah... :D

      Delete
  5. alololooooooooo...
    comey!
    bw here :)
    klik2 skali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waahh!!! tq MG schmidt....bole dtg lagi la gitu..haha

      Delete
  6. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih atas kunjungan hormat anda....hehhe..

      Delete
  7. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  8. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  9. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs bro...gud luck untuk kamu juga!

      Delete
  11. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete